-
Pagrindinis
-
Kiti
-
Itališki bulvių virtinukai PATARO, 400 g
Itališki bulvių virtinukai PATARO, 400 g
Sudedamosios dalys: bulvių milteliai 88 %, šviežios bulvės 10 %, druska, augalinės skaidulos (iš bulvių ir augalinio gysločio), ryžių miltai.
Paruošimo būdai: užvirinkite 1 litrą vandens 100 g bulvių virtinukų. Įberkite 1 arbatinį šaukštelį druskos ir sudėkite virtinukus.Kai jie iškils į paviršių, virkite 3 minutes, tada nukoškite ir įpilkite pasirinkto padažo.
100 g pr.energinė vertė: 534 kJ/126 kCal, riebalai 0.200 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.200 g, angliavandeniai 29 g,iš kurių cukrų 0.300 g, baltymai 1.600 g, druska 0.820 g.
| Gamintojas: |
PATARO |
| Informaciją |
| Kilmės šalis |
Italija |
| Prekės ženklas |
PATARO |