Sudėtis: kvietiniai miltai 60%, vanduo, augaliniai aliejai (įvairiomis dalimis: alyvpalmių, rapsų), iš dalies hidrinti augaliniai riebalai (alyvpalmių), drėgmę išlaikanti medžiaga glicerinas, kepimo mišinys: gliukozė, druska, tešlos kildymo medžiagos: dinatrio difosfatas, natrio bikarbonatas emulsiklis riebalų rūgščių mono – ir disacharidai rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: obuolių rūgštis, citrinų rūgštis stabilizatorius: ksantano derva konservantai: kalcio propionatas, kalio sorbatas. Sudėtyje gali būti garstyčių. 100 g maistingumas: energertinė vertė 1305 kJ/ 310 kcal, riebalai 6,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3 g angliavandeniai 52 g, iš kurių cukrų 4,5 g skaidulinės medžiagos 2,5 g, baltymai 8,5 g, druska 1,3 g.
| Gamintojas: |
Turka |
| Informaciją |
| Kilmės šalis |
Lenkija |
| Prekės ženklas |
Turka |